Κοινωνία

Εasyjet: Στηρίζει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους πυρόπληκτους

Όπως δήλωσε ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου: «Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία βρέθηκε η Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι από τις καταστροφικές πυρκαγιές και αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί διαχρονικά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το Stelios Philanthropic Foundation προσφέρει από καρδιάς αυτό το σημαντικό ποσό, με στόχο πάντα την άμεση ανακούφιση των συνανθρώπων μας».

Από την πλευρά του, ο Dr. Αντώνιος Αυγερινός, Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ανέφερε: «Η συνεισφορά του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξή του στο έργο του Ε.Ε.Σ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την  τεράστια και αφιλοκερδή προσφορά του».

Το ποσό κατατέθηκε στον λογαριασμό που δημιούργησε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για την ενίσχυση των πληγέντων και σηματοδοτεί  την αναγνώριση του αξιοσημείωτου έργου που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο οποίος δεσμεύεται ότι το εν λόγω χρηματικό ποσό θα αξιοποιηθεί πλήρως για την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου είχε προχωρήσει σε προσφορά 100.000 € στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...