Κοινωνία

Απούσα η Μαργαρίτα Θεοδωράκη από την κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη;

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δεν βρίσκεται στη Μητρόπολη Αθηνών όπου αυτήν την ώρα- μεσημέρι της Τετάρτης- πραγματοποιείται η τελετή αποχαιρετισμού για τον Μίκη Θεοδωράκη, η κόρη του Μαργαρίτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, από τις θέσεις της οικογένειας, δεν έχει εντοπιστεί η κόρη του Μίκη Μαργαρίτα. Αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει καθήσει αλλού, κάτι τέτοιο θα προκαλούσε εντύπωση.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της απουσίας της και στις φωτογραφίες που δείχνουν την οικογένεια Θεοδωράκη και παρά τις μάσκες που φορούν, εντοπίζει κανείς τον γιό του και τα εγγόνια του, αλλά όχι τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Υπενθυμίζεται ότι όλο το τελευταίο διάστημα η κόρη του Μίκη Μαργαρίτα, έδωσε αγώνα που τελικά τον έχασε, να ταφεί ο τελευταίος μεγάλος Ελληνας, στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας και όχι στον Γαλατά Χανίων όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία. Ακολούθησε ένα σίριαλ με το γραφείο τελετών και τελικά με απόφαση δικαστηρίου αποφασίστηκε να τηρηθούν κατά γράμμα οι εντολές του Μίκη για την κηδεία και την ταφή του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ