Κοινωνία

Κεφαλονιά: Χειροπέδες σε δυο αλλοδαπούς για τρεις κλοπές

Είχαν κλέψει, μεταξύ άλλων, 695 ευρώ, κοσμήματα και  μία φωτογραφική μηχανή

Μέσα σε ένα σταθμευμένο όχημα που ο ιδιοκτήτης του είχε αφήσει ξεκλείδωτο στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω το απόγευμα της Κυριακής από αστυνομικούς της Τροχαίας δύο αλλοδαποί οι οποίοι είχαν αρπάξει από το εσωτερικό του χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Κατά την διάρκεια της προανάκρισης που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα με αυτά που βρέθηκαν νωρίτερα σε ένα σπίτι το οποίο είχαν διαρρήξει το μεσημέρι της ίδιας μέρας στην περιοχή Λάσση, από το οποίο είχαν κλέψει 695 ευρώ, κοσμήματα, μία φωτογραφική μηχανή και διάφορα άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, ένα κινητό που βρέθηκε στην κατοχή τους προέκυψε ότι είχε κλαπεί από έναν λουόμενο σε παραλία της ίδιας περιοχής.

Τόσο τα χρήματα όσο και τα αντικείμενα που είχαν κλέψει οι δράστες βρέθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που τους παρέπεμψε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις ή κλοπές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...