Κοινωνία

ΠτΔ: Οι αθλητές των Ολυμπιακών είναι καλά πρότυπα για τους νέους

Η ΠτΔ υποδέχτηκε την ελληνική αποστολή στους κήπους του Μεγάρου και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες, ενώ ευχήθηκε να συνεχίσουν τον αγώνα τον καλό με την ίδια δύναμη, τονίζοντας ότι μας κάνουν υπερήφανους και υπογράμμισε ότι τους ευχαριστεί εκ μέρους όλων των Ελλήνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Πρόεδρος τους είπε ότι είναι πρότυπα για τους νέους καθώς «δίδαξαν την έννοια της ευγενούς άμιλλας, της αφοσίωσης στον στόχο, της υπέρβασης των εμποδίων προς χάριν του ιδεώδους», όπως τόνισε.

Επίσης, δεν στάθηκε μόνο στα μετάλλια, αλλά δήλωσε περήφανη και συγκινημένη «για την ψυχική δύναμη, την πνευματική συγκέντρωση, την αδάμαστη βούληση με τις οποίες προσήλθατε στον αθλητισμό, για το σθένος που επιδεικνύετε καθημερινά στην αναμέτρησή σας με το σώμα και τα όριά του».

Παράλληλα, στάθηκε στις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν λόγω της πανδημίας, τονίζοντας ότι απέδειξαν ότι δεν πτοήθηκαν από τις αντιξοότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εσείς όμως αποδείξατε ότι δεν πτοείστε από τις αντιξοότητες και ότι καταφέρνετε να κάνετε πράξη το "ευ αγωνίζεσθαι", το πρόταγμα των Ολυμπιακών Αγώνων από αρχαιοτάτων χρόνων» ανέφερε.

Την ομάδα συνόδευσαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο αρχηγός της Ολυμπιακής Ομάδας Μιχάλης Φυσεντζίδης και ο υπαρχηγός Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...