Κοινωνία

Χανιά: Βιασμός 19χρονου - Εξαφανίστηκαν καταγγελίες για την κακοποίηση

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση κακοποίησης και βιασμού του 19χρονου στα Χανιά, με νέα στοιχεία να δείχνουν ότι μια καταγγελία για βιασμό πριν από τέσσερα χρόνια δεν έφτασε ποτέ στα χέρια των αρμόδιων αρχών.

Πριν από περίπου ένα μήνα η τοπική σελίδα είχε αποκαλύψει ότι ενώ το παιδί είχε καταγγείλει τον βιασμό του δεν είχε καταγραφεί ιατροδικαστική εξέταση ώστε να μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr, πριν περίπου τέσσερα χρόνια υπήρξε μία καταγγελία εκπαιδευτικού στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Χανιών ότι το παιδί κακοποιείται και ότι έχει βιαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το παιδί να είχε μεταφερθεί και στο νοσοκομείο με αιμορραγία, ωστόσο ο πατέρας του το είχε πάρει προτού εξεταστεί. Τότε η κοινωνική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Χανιών είχε συντάξει μία έκθεση, που για άγνωστο λόγο δεν έφτασε ποτέ στις αρμόδιες αρχές.

Εξετάζεται δε, αν υπήρχαν και άλλες καταγγελίες οι οποίες επίσης δεν έφτασαν στις αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να σημειωθεί πάντως ότι ο 19χρονος πλέον βρίσκεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στα Χανίων, κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ καιρό τώρα.

Υπενθυμίζεται ότι έγινε γνωστό πως στην υπόθεση εμπλέκονταν ο πατέρας του και ένας φίλος του, ωστόσο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως εμπλέκονταν και άλλα άτομα: δύο ιερείς, εκ των οποίων ο ένας συγγενής του 19χρονου, και μία γυναίκα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης