Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τον αριθμό των ανεμβολίαστων διασωληνωμένων αλλά και όσων πέθαναν από κορονοϊό θα ανακοινώσει η κυβέρνηση

Τον αριθμό των ανεμβολίαστων διασωληνωμένων ασθενών με κορονοϊό αλλά και όσων έχασαν τη ζωή τους και δεν έχουν εμβολιαστεί πρόκειται να ανακοινώνει η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων κατά την ανακοίνωση των ημερησίων κρουσμάτων, διασωληνωμένων και νεκρών αλλά στο πλαίσιο της «επιχείρησης πειθούς», η κυβέρνηση εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο προκειμένου να πείσει τους επιφυλακτικούς πολίτες για την αναγκαιότητα προστασίας από την πανδημία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι πρόκειται για αίτημα επιστημόνων και φορέων όπως η Ένωση Ασθενών Ελλάδος. Ειδικότερα, με παρέμβασή της η Ένωση είχε καλέσει το Υπουργείο Υγείας να αναλάβει πρωτοβουλία και να προβεί στην αναφορά των ποσοστών των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων στον αριθμό των κρουσμάτων, των θανάτων και των διασωληνωμένων που ανακοινώνονται καθημερινά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...