Κοινωνία

Συναγερμός στη Ροδόπη: Συνελήφθη διακινητής παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης  του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με την συνδρομή αστυνομικών της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ακολούθως επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη.

Ο δράστης – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...