Κοινωνία

Ιερέας που μετέτρεψε εκκλησία σε εμβολιαστικό κέντρο: ''Δέχομαι υβριστικά μηνύματα''

Αποδέκτης υβριστικών μηνυμάτων έγινε ο ιερέας που μετέτρεψε έναν ναό στην Κρήτη σε εμβολιαστικό κέντρο. Τι καταγγέλλει.

Υβριστικά μηνύματα στο Facebook κατήγγειλε πως δέχεται ο ιερέας από την Κρήτη που μετέτρεψε σε εμβολιαστικό κέντρο έναν ναό.

«Στο χωριό δεν είναι πολλοί οι ανεμβολίαστοι. Αλλά και ένας να είναι, πρέπει τη ζωή μου να τη σεβαστούμε και να τη σώσουμε. Από την ενορία όλοι το ασπάστηκαν και το επικρότησαν. Όμως στο Facebook δέχομαι υβριστικά μηνύματα» τόνισε ο πατέρας Ανδρέας στο ΜEGA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κορονοϊός είναι μεγάλος εχθρός του ανθρώπου ενώ το μόνο όπλο που έχει η ανθρωπότητα είναι το εμβόλιο.

«Προσπάθησα να βοηθήσω, να πείσω κάποιους ανθρώπους που έχουν κάποιες αμφισβητήσεις ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο που πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε όλοι» πρόσθεσε.

Σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας για τον εμβολιασμό, ξεκαθάρισε πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς την επιστήμη καθώς πρόκειται για ένα αμιγώς ιατρικό θέμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κόσμος 0

Εκεί που ήσουν ήμουνα! Σκηνικό Έβρου στα ανατολικά σύνορα της ΕΕ-Τώρα νιώθουν στο πετσί τους οι Ευρωπαίοι την αξία της Ελλάδας (Βίντεο)

Βίαια επεισόδια με μετανάστες στα σύνορά της Πολωνίας -Aυξάνει τον αριθμό των στρατιωτών στα σύνορα με τη Λευκορωσία σε...