Κοινωνία

Κακοποίηση ΑμεΑ στην Κρήτη: Νέες συλλήψεις-Ύποπτοι δυο ιερωμένοι

Στο «κάδρο» των ερευνών μπαίνουν ακόμα τρία άτομα για εμπλοκή τους στην υπόθεση της παράνομης κράτησης και του βιασμού 19χρονου με ειδικές ανάγκες στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, οι έρευνες έχουν φέρει στο φως στοιχεία και άμεσα θα κληθούν για εξέταση τρία άτομα σχετικά με την «εξαφάνιση» του νεαρού την ημέρα που έπρεπε να εμφανιστεί στο δικαστήριο μετά τη σύλληψη του πατέρα του και του 67χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για έναν ιερωμένο, μία γυναίκα και έναν ηλικιωμένο, συγγενείς του νεαρού, οι οποίοι ερευνώνται για τυχόν παράνομη κράτηση του 19χρονου και βιαιοπραγία σε βάρος του.

Η υπόθεση λαμβάνει ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις καθώς σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, υπάρχουν στοιχεία για τρία άτομα μεταξύ αυτών ο ιερωμένος που ενδέχεται να συμμετείχε στην παράνομη κράτηση, ακόμα ένας ιερωμένος και ένα τρίτο άτομο, τα οποία θα κληθούν να εξεταστούν για το ενδεχόμενο να έχουν τελέσει το αδίκημα του βιασμού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...