Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βόλος: Τρεις ανακρίσεις για το ειδεχθές έγκλημα που "πάγωσε" την τοπική κοινωνία

Έγινε χθες το απόγευμα στις 5.30, με θύμα έναν 47χρονο και τα στοιχεία δείχνουν ότι το έγκλημα έχει να κάνει με χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, στην Αλέξανδρου Μέρου, στην περιοχή Μοσχάτο, πάνω από τον Περιφερειακό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 47χρονος μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα.

Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από συμπλοκή, ο 47χρονος έμπορος οικοδομικών υλικών, δέχθηκε δολοφονικές σφυριές στο κεφάλι καθώς και μαχαιριές, ενώ οι δράστες έβγαλαν από το σπίτι το πτώμα (που βρέθηκε σε παρκάκι ακριβώς απέναντι από το σπίτι). Ο άνδρας βρέθηκε σε θέση μπρούμυτα, γυμνός από τη μέση και πάνω. Στη συνέχεια, αφού άφησαν το πτώμα, άρχισαν να καθαρίζουν το σπίτι από τα αίματα σύμφωνα με το magnesianews.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κάλεσαν οι ίδιοι οι δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, στην Αστυνομία κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιος της και η κόρη της (μητέρα ενός μωρού 5-8 μηνών), ενώ από τον τόπο του εγκλήματος διέφυγε ακόμη ένας άνθρωπος που αναζητείται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ