Κοινωνία

Κορονοϊός- Αγωνία στην Θεσσαλονίκη: Νοσηλεύεται βρέφος 35 ημερών

Ένα μωράκι μόλις 35 ημερών νοσηλεύεται από προχθές (17-08-2021) στη Μονάδα Covid του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Το βρέφος, ένα αγοράκι, διακομίσθηκε στο “Παπαγεωργίου” πριν δύο ημέρες, εμπύρετο, από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είπε o ακτινολόγος κ. Χρήστος Παπαστεργίου, το βρέφος πιθανότατα κόλλησε τον ιό από το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία καθώς η αναπνευστική του λειτουργία είναι καλή.

 

Το βρέφος είναι ο μικρότερος σε ηλικία ασθενής με covid-19 που νοσηλεύεται στο “Παπαγεωργίου”, καθώς τα παιδιά που νοσούν με κορονοϊό συνήθως μεταφέρονται για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο αμέσως μεγαλύτερος σε ηλικία ασθενής με covid είναι ένας 16χρονος. Οι συνολικά νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό είναι 65, 52 σε απλές κλίνες και 13 στη ΜΕΘ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...