Κοινωνία

Αναρχικοί για Εύβοια: ''Άμεση απαλλοτρίωση των τραπεζών-Θα κάψουμε αστυνομικά τμήματα & δημαρχεία''!

“Ή θα τους κάψουμε ή θα μας καίνε”, αναφέρει μεταξύ άλλων η αυτοαποκαλούμενη Ευβοιώτικη Πρωτοβουλία Αναρχικής Αγροτιάς με αφορμή τις πυρκαγιές στην Εύβοια.

Σε ανάρτησή της σε γνωστό ιστολόγιο του αντιεξουσιαστικού χώρου τα βάζουν με τους πάντες.

Ακόμη και με τους πυροσβέστες!! Η αλήθεια είναι ότι οι πυροσβέστες ελάχιστα έκαναν, καθώς στην καλύτερη περίπτωση περίμεναν μέσα στο χωριό τη φωτιά. Μόνο με την ενεργοποίηση μας, να πάρουμε αποφάσεις χωρίς τις συμβουλές των αξιωματικών της πυροσβεστικής που ακολουθούν πολιτικές εντολές οι οποίες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποφυγή πολιτικού κόστους σε περίπτωση νεκρών ανθρώπων, μπορεί να γίνει κάτι” λένε!

Και καταλήγουν:

“Κουστοδίες δημάρχων και κάθε λογής πολιτικών wannabe διαχειριστών του κράτους, ανθρωποειδών που ονειρεύονται εξουσία θέλουν να περιφέρονται στα ερείπια κοροϊδεύοντας μας με αποζημειώσεις και μοιράζοντας υποσχέσεις. Όσο τους αφήνουμε (προς το παρόν τα μεγάλα ψάρια δεν τολμάνε να πατήσουν) τόσο σκάβουμε το λακκο μας. Οι λύσεις δεν θα έρθουν με τις εκλογές αλλά με την αυτοοργάνωση μας.  

Μην κλαίγεστε στα κανάλια στους ρουφιάνους τους δημοσιογράφους. Αυτοί είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία καλύπτοντας την πολιτική τους ηγεσία. Τα αφεντικά αυτών των παπαρολόγων με τα μικρόφωνα έχουν φάει εκατομμύρια ευρώ για να το βουλώνουν και αυτό κάνουν διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και βγάζοντας λάδι την εξουσία.Τι θα έπρεπε να κάνουμε λοιπόν αύριο στον τόπο μας που έμεινε ερείπιο;  

Θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε άμεση απαλλοτρίωση των τραπεζών που βρίσκονται στα μέρη μας για την κάλυψη των άμεσων αναγκών μας, να κάψουμε συθέμελα τα αστυνομικά τμήματα και τα δημαρχεία. Να μην ξαναπληρώσουμε φπα σε τίποτα σε όλη την Εύβοια. Κιαν δεν ήμαστε έτοιμοι για αυτά (κακώς) θα πρέπει ωστόσο να πληρώσουν ακριβά για την καταστροφή μας. Τι πιο άσχημο να φύγουμε μετανάστες απο τον τόπο μας αναίμακτα. Να μην πληρώσει κανένας τσάτσος του συστήματος τον πόνο που μας τάισε αυτό είναι η αδικία.

Άρα ας αναρωτηθούμε όλες και όλοι αν αξίζει μια ζωή μετριότητας, ανευθυνότητας και συμβιβασμού με την εξουσία ή μια ζωή χωρίς φόβο και με πάθος για την ελευθερία μας. Γιατί με τι άλλο αξίζει να ζεις αν οχι με το φρέσκο αέρα της ελευθερίας;

Επανάσταση για να πλησιάσουμε ενα βήμα πιο κοντά στην Αναρχία. Είναι προς ώφελος μας”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...