Κοινωνία

Καβάλα: Επίδοξος μελισσοκλέφτης άρπαξε 43 κυψέλες σε μια μέρα!

Μέσα σε μια μόνο ημέρα, ο δράστης άρπαξε 43 κυψέλες μαζί με τα σμήνη μελισσών και άλλες τέσσερις χωρίς τον πληθυσμό μελισσών!

Ήθελε να παράγει μέλι χωρίς να… ξοδεύει ένας Έλληνας, ο οποίος είχε ρημάξει τις κυψέλες άλλων μελισσουργών στις 2 Αυγούστου, όταν έκανε επιδρομή στην δασική περιοχή της Ελευθερούπολης στην Καβάλα, όπου τις είχαν στημένες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα σε μια μόνο ημέρα, ο δράστης άρπαξε 43 κυψέλες μαζί με τα σμήνη μελισσών και άλλες τέσσερις χωρίς τον πληθυσμό μελισσών! Ωστόσο, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των μελισσοκόμων, η μαζική κλοπή εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Παγγαίου που εντόπισαν τον κλέφτη.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν 27 από τις κλεμμένες κυψέλες, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές