Κοινωνία

42χρονος δέχτηκε μαχαιριές από δυο 23χρονους σε χωριό της Ευρυτανίας

Παραλίγο φονικό για ασήμαντη αφορμή

Ένας καυγάς που ξεκίνησε από ασήμαντη αφορμή τα ξημερώματα της Κυριακής στο χωριό Άμπλιανη της Ευρυτανίας, ήταν αρκετός για να κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του ένας 42χρονος ο οποίος διαπληκτίστηκε δυο νεαρούς από την Αιτωλοακαρνανία και δέχθηκε δυο μαχαιριές!

Ο άτυχος άνδρας από την κοινότητα Στάβλοι παρελήφθη αιμόφυρτος από ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όμως οι γιατροί έκριναν ότι η κατάσταση του ενός από τα δυο τραύματα στο στήθος ήταν πολύ σοβαρή και ζήτησαν να διακομιστεί στο νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αστυνομικοί του τμήματος Καρπενησίου που ανέλαβαν την προανάκριση, εξακρίβωσαν ότι αυτοί που τραυμάτισαν τον 42χρονο με αιχμηρό αντικείμενο ήταν δυο 23χρονοι κάτοικοι Αιτωλικού και Μεσολογγίου και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους του τμήματος Αιτωλικού, οι οποίοι τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...