Κοινωνία

Ρέθυμνο: Έκαναν λαμπόγυαλο την ταβέρνα του δολοφόνου της Σταυρούλας

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος -  Σε κρίσιμη κατάσταση ο 49χρονος

Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στην ταβέρνα του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της 47χρονης Σταυρούλας στο Πάνορμο Ρεθύμνου, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγνωστοι έκαναν «γυαλιά – καρφιά» την ταβέρνα του 49χρονου, ενώ εκείνος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Από το φρικτό φονικό που σημειώθηκε μέσα στην επιχείρηση που διατηρούσε το θύμα, τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας, Αυστριακής καταγωγής που βρισκόταν μέσα.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, ο 49χρονος, φέρεται να δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα επειδή τον απέρριψε ερωτικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 47χρονη πισώπλατα, μέσα σε επιχείρηση fish spa που διατηρεί στην περιοχή.

Στη συνέχεια ο ίδιος αυτοπυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.


Σε κρίσιμη κατάσταση ο 49χρονος

Από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, ο φερόμενος ως δράστης, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...