Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Εύβοια: Oυκρανία και Ρουμανία ρίχνονται στη μάχη με τη φωτιά

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στη μάχη με τα πύρινα μέτωπα έπεσαν από το πρωί της Κυριακής οι πυροσβέστες από Ρουμανία και Ουκρανία που έφτασαν στην Ελλάδα προκειμένου να συνδράμουν στην κατάσβεση των καταστροφικών μετώπων της πυρκαγιάς γράφει το lawandorder.gr

 

Μιχάλης Τεζάρης

Μετά από μια αρχική ενημέρωση που είχαν, τους ζητήθηκε να μεταβούν στο Προκόπι και στο Σπαθάρι Ευβοίας, για να συνδράμουν τους συναδέλφους τους που μάταια επί πέντε ημέρες προσπαθούν να ανακόψουν τον πύρινο όλεθρο που κατακαίει τη Βόρεια Εύβοια.

Το L&O, εξασφάλισε βίντεο από τις προετοιμασίες των 110 Ρουμάνων πυροσβεστών που έφτασαν στην Ελλάδα με 21 οχήματα. Μαζί τους θα επιχειρεί πεζοπόρο τμήμα αποτελούμενο από 50 Ουκρανούς.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ