Κοινωνία

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Πότε θα γίνει η κηδεία του προέδρου του ΕΒΕΑ

Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ.

Ο 61χρονος Κωνσταντίνος Μίχαλος βρέθηκε νεκρός εχθές Παρασκευή 6 Αυγούστου από ανακοπή καρδιάς στο εργοστάσιό του, στην περιοχή του Κρυονερίου που είχε ζωθεί από την πυρκαγιά.

Η κηδεία του προέδρου του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος θα τελεστεί τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 στις 13:00 στο 1οΝεκροταφείο Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια στήριξης των επιχειρήσεων, καθώς και στην προστασία και ανάπτυξη του επιμελητηριακού θεσμού υπήρξε σημαντική, κάτι που αναγνωρίζουν ακόμη και πολιτικοί του αντίπαλοι" δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

"Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο των Επιμελητηρίων" ανέφερε.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών "προδομένος" από την καρδιά του, έπειτα από ανακοπή που υπέστη.

Τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στο γραφείο του στο Κρυονέρι η σύζυγός του, ενώ οι διασώστες επιχείρησαν επί τουλάχιστον μισή ώρα να του κάνουν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη πριν διακομισθεί στο ΚΑΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ωστόσο, ο οποίος βρισκόταν διαρκώς από χθες στο εργοστάσιό του, το οποίο κινδύνευε από τη φωτιά, περνώντας στιγμές αγωνίας, δεν ανταποκρίθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στην τελευταία του μάλιστα ανάρτηση στο Facebook, ευχαριστούσε τους πυροσβέστες και τους εθελοντές για την αδιάκοπη μάχη που έδιναν με τις φλόγες προκειμένου να τις τιθασεύσουν, ενώ παράλληλα, μιλούσε για ευθύνες και λάθη.

"Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πολλά λάθη και θα πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένες συνέπειες! Δεν νοείται και αυτή η καταστροφή να περάσει έτσι!" είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ