Κοινωνία

Μπακογιάννης: Ανοίγουν οι κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα για τους πυρόπληκτους

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης ενημέρωσε πως ανοίγουν οι παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου στον Άγιο Ανδρέα για τη φιλοξενία πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Τι έγραψε ο Δήμαρχος Αθηναίων

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!Ανοίγουμε τις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα για να φιλοξενήσουμε προσωρινά τους πληγέντες συνανθρώπους μας, των οποίων οι κατοικίες έχουν υποστεί ζημιές από τις πυρκαγιές στην Αττική. Όσοι έχετε ανάγκη στέγασης επικοινωνήστε με τη γραμμή 1135. Ένα ευχαριστώ στον ΕΟΔΥ και τις Ένοπλες Δυνάμεις για τη συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αττική: Νέα πυρκαγιά κοντά στο Σούνιο

Οι φωτιές στην Αττική συνεχίζονται, ενώ ξέσπασε νέα πυρκαγιά στα Λεγραινά, κοντά στο Σούνιο. Πύρινα μέτωπα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι φωτιές που έχουν ανησυχήσει την πολιτική προστασία βρίσκονται σε Αττική, Μεσσηνία, Ηλεία και Φωκίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η φωτιά φέρεται να βρίσκεται κοντά σε ξενοδοχειακή μονάδα. Άμεσα σπεύδουν στο σημείο τα πρώτα πυροσβεστικά οχήματα, καθώς επίσης και τμήματα της Πολιτικής Προστασίας. Σκοπός είναι να προλάβουν την πυρκαγιά και να μην υπάρξει επέκταση της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ