Κοινωνία

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Κινδύνευσε το σπίτι του Κώστα Σκρέκα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalavoice.gr, το σπίτι του υπουργού Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, όπου ζει με τη σύζυγό του, Ειρήνη, και τις δυο κόρες τους, βρίσκεται στο Κρυονέρι Αττικής, και «πολιορκήθηκε» από τις φλόγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κώστας Σκρέκας από χθες το πρωί βρέθηκε δίπλα στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ τα οποία καταβάλλουν ακόμη τεράστια προσπάθεια για την αποκατάσταση των βλαβών στο ηλεκτρικό δίκτυο στις περιοχές της Βόρειας Αττικής, που επλήγησαν από τη μεγάλη φωτιά. 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γεραπετρίτης
Εθνικά θέματα 0

«Κόκκινη γραμμή» τα 12 μίλια! Το ξεκάθαρο μήνυμα Γεραπετρίτη και η ιστορική ευκαιρία στον ΟΗΕ – Τι σηματοδοτεί η νέα εποχή της ελληνικής διπλωματίας

Σαφές μήνυμα πως το δικαίωμα επέκτασης στα 12 μίλια είναι αναφαίρετο έστειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, αναλύοντας...