Κοινωνία

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Κινδύνευσε το σπίτι του Κώστα Σκρέκα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalavoice.gr, το σπίτι του υπουργού Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, όπου ζει με τη σύζυγό του, Ειρήνη, και τις δυο κόρες τους, βρίσκεται στο Κρυονέρι Αττικής, και «πολιορκήθηκε» από τις φλόγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κώστας Σκρέκας από χθες το πρωί βρέθηκε δίπλα στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ τα οποία καταβάλλουν ακόμη τεράστια προσπάθεια για την αποκατάσταση των βλαβών στο ηλεκτρικό δίκτυο στις περιοχές της Βόρειας Αττικής, που επλήγησαν από τη μεγάλη φωτιά. 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...