Κοινωνία

Καβάλα: Βρέθηκαν κρουασάν με γέμιση κοκαΐνης σε ταξιδιώτη

Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί αν η κοκαΐνη προοριζόταν για προσωπική χρήση του δράστη ή σκόπευε να την πουλήσει

Εμφανή σημάδια ξεκολλήματος και επανασυγκόλλησης διέκριναν οι αστυνομικοί του τμήματος Αερολιμένα στην Καβάλα σε τρεις συσκευασίες με... κρουασάν σοκολάτας τις οποίες είχε μέσα στο σακίδιό του ένας Έλληνας, ο οποίος ταξίδεψε αεροπορικώς από την Γερμανία το μεσημέρι της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Μόλις οι αστυνομικοί άνοιξαν τα σακουλάκια για να κάνουν έλεγχο, βρήκαν κρυμμένες μέσα στα κρουασάν μικροποσότητες κοκαΐνης και πέρασαν χειροπέδες στον ταξιδιώτη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί αν η κοκαΐνη προοριζόταν για προσωπική χρήση του δράστη ή σκόπευε να την πουλήσει.


Βρήκαν πάλι «ορφανή» χασισοφυτεία στον Μυλοπόταμο


Για μια ακόμη φορά, η επιχείρηση εξερεύνησης που οργανώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, αποκάλυψε την ύπαρξη ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου στον οποίο καλλιεργούνταν 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 60 εκατοστών. Οι άνδρες του Τ.Α.Ε. κατέσχεσαν τα χασισόδεντρα και η Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνης διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ