Κοινωνία

Φιλιππίδης: Κατέρρευσε η σύζυγός του στο άκουσμα της προφυλάκισης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται από τρεις γυναίκες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες και οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως, όπου και βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος τις τελευταίες ώρες.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, που μέχρι σήμερα αρνείται όλες τις κατηγορίες εις βάρος του, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Μέχρι τέλους μαζί – Θα πεθάνουμε μαζί!»

Τραγικά πρόσωπα σε όλη αυτή την ιστορία είναι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους Δημήτρης, που καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας του βρίσκονταν μαζί του στην Ευελπίδων και περίμεναν υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time, η Ελπίδα Νίνου κρατώντας το χέρι του γιου της, προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, ενώ κατέρρευσε όταν άκουσε την απόφαση για προφυλάκιση.

Ξέρει ότι ο Πέτρος δύσκολα θα το δεχθεί αυτό… Μάλιστα, έτρεξαν κοντά του όταν εκείνος ζητούσε να δει τη γυναίκα του και το γιο του, κλαίγοντας.

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη ξέσπασε και εκείνη σε λυγμούς και φώναζε: «Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!». Από κοντά και ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος αδυνατούσε να πιστέψει τα νέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...