Κοινωνία

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταπέλτης ο Κώστας Αρζόγλου με πολύ σκληρά λόγια

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #νοτ» μίλησε o Κώστας Αρζόγλου, με φόντο την απόφαση της 15ης ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα να κρίνουν προφυλακιστέο τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την απολογία του για τις κατηγορίες του ενός βιασμού και τις δυο απόπειρες βιασμού που του προσάπτουν τρείς συνάδελφοί του.

«Νιώθω λίγο αντιφατικά γιατί είχα δουλέψει σε ένα σήριαλ με τον Πέτρο και η εντύπωση που είχα αποκομίσει δεν έχει καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν σήμερα.

Πρέπει βέβαια να πω ένα τεράστιο μπράβο στα κορίτσια που έχουν τις εμπειρίες τους και είχαν το θάρρος να ανοίξουν το στόμα τους. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό και μακάρι να άνοιγαν το στόμα τους και άλλοι άνθρωποι. Υπάρχουν χώροι που είναι πολύ εξουσιαστικοί και είναι πιθανό να γίνεται κατάχρηση αυτής της εξουσίας» δήλωσε αρχικά ο Κώστας Αρζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αν έπρεπε να φτιάξω ένα σκίτσο του Πέτρου, θα είχα μάλλον να κάνω με έναν άνθρωπο που του έδωσαν εξουσία και δε ξέρει τι να την κάνει, έναν νεόπλουτο της εξουσίας.

Σε όλους μας έχουν ζητήσει άνθρωποι δουλειά, ποτέ δεν έχουμε κακοποιήσει κάποιον. Έχει γίνει πάρα πολύς ντόρος για 5-6 περιπτώσεις, οι 9 χιλιάδες ηθοποιοί δεν είμαστε έτσι» πρόσθεσε ο ίδιος στη συνέχεια και υπογράμμισε:

«Δε θα πήγαινα ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά θα έλεγα την αλήθεια ότι δηλαδή στη δική μας συνεργασία δεν είχα συναντήσει ένα τέτοιο πρόσωπο. Σέβομαι όμως πάρα πολύ τις κοπέλες που έχουν υποφέρει στα χέρια του έπρεπε να μιλήσουν και το έκαναν, και αυτό είναι πολύ θαρραλέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τον Πέτρο έχει γίνει μεγάλη προβολή από τα Μέσα, τον λένε σπουδαίο, μεγάλο… Σου λέει και εκείνος ότι για να το λένε κάτι θα ξέρουν, Δημιουργείται όμως ένα περιβάλλον εκτός νόμου.

Πιστεύει για τον εαυτό του αυτά που πιστεύουν οι άλλοι γι΄αυτόν. Η εικόνα που έχουν οι άλλοι γι΄αυτόν γίνεται σώμα, υπάρχει μέσα από αυτό. Ο Φιλιππίδης έχει ένα δίκιο.

Η εικόνα του δε πρέπει να φθαρεί, η εικόνα του με χειροπέδες δε πρέπει να φανεί γιατί αν καταρρεύσει η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εκείνον θα καταρρεύσει και η εικόνα που έχει ο ίδιος για τον εαυτό του. Το κοινό έχει βγάλει ήδη την ετυμηγορία του, καταδικάζει όσο εύκολα χειροκροτεί» είπε ο Κώστας Αρζόγλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...