Κοινωνία

Φωτιά στην Πάτρα: Κρανίου τόπος στην Καρυά – Κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες πυροσβεστών και κατοίκων, αυτή την ώρα δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, οι εικόνες όμως είναι αποκαρδιωτικές. 

Για την κατάσβεση της φωτιάς στην Πάτρα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, επιχείρησαν 70 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, 2 Ε/Π και 6 Α/Φ, ενώ παραμένει επί τόπου ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, προκειμένου η κατάσταση να παραμείνει υπό έλεγχο και να περιοριστούν ενδεχόμενες αναζοπυρώσεις.

Επίσης, στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, για να βοηθήσουν το έργο της Πυροσβεστικής, κυρίως ελέγχοντας την κυκλοφορία αλλά και βοηθώντας στις εκκενώσεις.

Το Τenis Club στην Εγλυκάδα μετατράπηκε σε επιχειρησιακό κέντρο στο οποίο βρέθηκαν μαζί με τις πυροσβεστικές αρχές, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Δείτε φωτογραφίες:

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...