Κοινωνία

Σοκ σε Ηλεία: Επιτέθηκαν σε Ιερέα-Τον λήστεψαν και τον πέταξαν σε χαντάκι

Συνελήφθη, το απόγευμα της Δευτέρας (26/7), σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ο άνδρας, ενεργώντας από κοινού με δύο ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται, τα ξημερώματα της Κυριακής, στον Άγιο Ηλία,Ηλείας, επιτέθηκαν σε ιερέα που είχε σταματήσει προσωρινά το όχημά του προκειμένου να απομακρύνει εμπόδια από την οδό και του αφαίρεσαν το πορτοφόλι του, που περιείχε προσωπικά έγγραφά του και το κινητό του τηλέφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέχεια οι δράστες απείλησαν τον ιερέα με μαχαίρι, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες με τα άκρα τους και τον έσπρωξαν σε παρακείμενο χαντάκι.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του άνδρα που εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται