Κοινωνία

Γιάννης Μπέζος: Ψευδείς η είδηση ότι νόσησε από κορονοϊό

Ανυπόπαστες φήμες ότι ο Γιάννης Μπέζος έχει προσβληθεί από κοροναϊό κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες, με την εταιρεία παραγωγής της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός να προβαίνει σε διάψευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μπέζος βρίσκεται κανονικά στην Κρήτη, όπου η περιοδεία του θιάσου συνεχίζεται, και χαίρει άκρας υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στα Χανιά απόψε και αύριο με τον Οθέλλο ο Γιάννης Μπέζος. Ο δημοφιλής ηθοποιός στέλνει φιλικούς χαιρετισμούς σε όσους τον θέλουν ασθενή…

» Ο Γιάννης Μπέζος, πρωταγωνιστής της παράστασης Οθέλλος στον ομώνυμο ρόλο απολαμβάνει αυτή τη στιγμή τη χανιώτικη φιλοξενία στην Κρήτη, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να υποδυθεί τον Μαυριτανό στρατηγό της Βενετίας.

» Ο ηθοποιός χαίρει άκρας υγείας παρά μία ανυπόστατη φήμη που κυκλοφορεί για το αντίθετο. Η παράσταση που σκηνοθέτησαν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στην Κρήτη».

Στα Χανιά απόψε και αύριο με τον Οθέλλο ο Γιάννης Μπέζος. Ο δημοφιλής ηθοποιός στέλνει φιλικούς χαιρετισμούς σε όσους...

Posted by Οθέλλος - Καλοκαιρινή περιοδεία 2021 on Monday, July 26, 2021

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ