Κοινωνία

Αυτός είναι ο 26χρονος που ανατίναζε ΑΤΜ – Κυκλοφορούσε με ακριβά αμάξια και πιστόλια

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του newsit.gr, απεικονίζεται ο 26χρονος κακοποιός μέσα σε ένα από τα υψηλού κυβισμού και ιπποδύναμης αυτοκίνητο που οδηγούσε να κρατάει στα χέρια μια χοντρή δεσμίδα των 50 ευρώ και να τα σκορπάει στο έδαφος. Η λεία των 915.000 ευρώ άλλωστε πρόσφερε στην εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε από το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνδρομή με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας μια πολυτελή ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις φωτογραφίες όμως που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr, o 26χρόνος κρατάει και ένα περίστροφο. Πρόκειται για ένα από τα πιστόλια που κατάσχεσαν οι αστυνομικές δυνάμεις όταν συνέλαβαν τα πέντε μέλη της οργάνωσης.

Παράλληλα, άλλο ένα βίντεο διάρκειας 59 δευτερολέπτων που έχεις στην κατοχή του newsit.gr, αποτυπώνεται ο τρόπος δράστης της εγκληματικής ομάδας. Πώς δηλαδή τοποθετούν τον μηχανισμό στο ATM, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα εκραγεί. Πρόκειται για επίθεση σε ΑΤΜ τράπεζας στην Κηφισιά.

 

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών και άλλα μέλη της σπείρα που άνηκε ο 26χρονος έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών αρχών και συνελήφθησαν στο Θεολόγο. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο δεν δίστασαν να πυροβολήσουν αστυνομικούς είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο από την Αταλάντη και από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές