Κοινωνία

Ρόδος: «Αυτή είναι η κόλαση που έζησα μαζί του στην παραλία»

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 22χρονος σήμερα Σουηδός, που είχε συλληφθεί στη Ρόδο σε ηλικία 19 ετών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά από καταγγελία 18χρονης ομοεθνούς του, για απόπειρα βιασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 22χρονος Σουηδός, που διέμενε προσωρινά σε ξενοδοχείο της πόλεως Ρόδου, είχε αφεθεί από τότε ελεύθερος, ενώ είχε παραγγελθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Περί την 04:30 ώρα της 22ας Ιουνίου 2018 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από την 18χρονη ομοεθνή του ότι ενώ διασκέδαζε σε κατάστημα – κλαμπ που βρίσκεται στην οδό Ορφανίδου γνώρισε έναν άγνωστο άνδρα από την Σουηδία του οποίου το όνομα δεν θυμόταν και το μόνο που συγκράτησε ήταν ότι είχε έρθει για τουρισμό και το όνομα του ξενοδοχείου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρχισαν, όπως είπε, να χορεύουν και να καταναλώνουν αλκοόλ. Κατά την διάρκεια του χορού αρκετές φορές προσπάθησε να την φιλήσει στο στόμα και αυτή τον απέφευγε. Της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για να καπνίσει και τον ακολούθησε. Αφού κάπνισε χωρίς να της πει τίποτε την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στην παραλία ακριβώς πίσω από το κέντρο.

Όπως ισχυρίστηκε, χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει της έβγαλε τα ρούχα, έβγαλε τα δικά του, την ξάπλωσε στην παραλία, την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα και στην συνέχεια προσπάθησε να έλθει σε επαφή μαζί της πλην όμως λόγω του σοκ που υπέστη δεν μπορούσε, όπως έλεγε να θυμηθεί εάν ολοκληρώθηκε η πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον κατηγορούμενο ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα ως ο δράστης της σε βάρος της απόπειρας βιασμού. Από την ιατροδικαστική εξέταση, που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού.

Εξεταζόμενος ο κατηγορούμενος δεν αποδέχθηκε την σε βάρος του αποδιδόμενη κατηγορία. Υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει την φερόμενη ως θύμα και ότι την επίμαχη ημέρα βρισκόταν σε ταχυφαγείο με φίλους του. Στην συνέχεια έκαναν βόλτα στην πόλη και κοιτούσαν βιτρίνες και αργότερα έβλεπαν παιχνίδι του μουντιάλ μεταξύ της Αργεντινής και της Κροατίας.

Όπως είπε, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, όταν μπήκε το τελευταίο γκόλ πήγε με τους φίλους του στο ξενοδοχείο και ακολούθως κοιμήθηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ