Κοινωνία

Ζάκυνθος: Λαγανάς τέλος λόγω κορονοϊού και εγκληματικότητας

Η απόφαση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Ζάκυνθο, όπου είχε δηλώσει ότι «αποτελεί απόφαση μας, η δίωξη του εγκλήματος, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, η αντιμετώπιση των ναρκωτικών και μια σειρά άλλων πράξεων ανομία και παραβατικότητας που συμβαίνουν στο νησί, ιδιαίτερα στον Λαγανά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δρόμος θα κλείσει στο κομμάτι που βρίσκονται τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα της περιοχής ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός των νεαρών τουριστών στα πεζοδρόμια στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού αλλά και την πάταξη της εγκληματικότητας.

Ακόμα, στο κλειστό μέρος του δρόμου, θα γίνονται πεζές περιπολίες από ομάδες αστυνομικών, ενώ σε κοντινή απόσταση θα βρίσκεται βαν της αστυνομίας με στατική ομάδα, που θα επεμβαίνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όπως συνωστισμός ή καβγάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι το φετινό καλοκαίρι η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού ενισχύθηκε με 120 αστυνομικούς, ενώ μόλις χθες έφθασαν ακόμα 20.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ