Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φολέγανδρος: Ιδού το αυτοκίνητο που έριξε στα βράχια ο 30χρονος

Ανανέωση 

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο. Όπως αποκαλύφθηκε κατά την ομολογία του 30χρονου καθ’ ομολογία δράστη, ο τσακωμός που οδήγησε στο φονικό έγινε για εντελώς ασήμαντη αφορμή…

Το ζευγάρι τσακωνόταν αρκετά συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό έκαναν και το μεσημέρι της Παρασκευής, με την κατάσταση τελικά να ξεφεύγει και να φτάνει στην απίστευτη αυτή τραγωδία.

Όπως αναφέρει το OPEN, σύμφωνα με τη συμπληρωματική κατάθεση του 30χρονου, όλα ξεκίνησαν από έναν τσακωμό που είχαν επειδή πήραν «λάθος» δρόμο. Το ζευγάρι ήθελε να πάει σε άλλη τοποθεσία του νησιού αλλά κάπου έχασε το δρόμο.

Αυτό ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που οδήγησε στον θάνατό της. Ο 30χρονος φέρεται να την κατηγόρησε την 26χρονη ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν το δρόμο για τον προορισμό τους.

Kαθώς τσακώνονταν μέσα στο αυτοκίνητο, ο 30χρονος έκανε μια απότομη κίνηση και τράβηξε κατά λάθος το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το ΙΧ να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει στα βράχια.

H νεαρή βγήκε θυμωμένη από το αυτοκίνητο. Τότε ο δολοφόνος την ακολούθησε, φέρεται να τη χτύπησε με αγριότητα και στη συνέχεια να την έσπρωξε από ύψος, με αυτή αποτέλεσμα να πέσει πρώτα στα βράχια και μετά στη θάλασσα.

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι ο γυναικοκτόνος προσπαθούσε συνεχώς να ρίξει το φταίξιμο στην 26χρονη, λέγοντας ότι τον… ειρωνευόταν και τον προκαλούσε.

 

Aρχικό κείμενο 

 

Την ώρα που ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου προκειμένου να απολογηθεί συγκλονίζουν οι εικόνες από το αυτοκίνητο της κοπέλας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το μαύρο Ford Fiesta βρίσκεται στην απόκρυμνη πλαγιά της θαλάσσιας περιοχής της Λυγαριάς τρακαρισμένο και με σπασμένα τζάμια. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα όσα είπε ο 30χρονος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν οι δυο τους τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο έγινε και το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο.

Εκείνος έβγαλε εκτός δρόμου το όχημα και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, ενώ σε άλλα τόσα θα έπεφταν στην θάλασσα. Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. 
Υποστήριξε ότι βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη τράπηκε σε φυγή.

Δείτε φωτογραφίες  

 

Το αποτρόπαιο έγκλημα του Δημήτρη Βέργου και το προφίλ του 

Από τη στιγμή που βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας, όλο το νησί αναζητούσε τον 30χρονο Δημήτρη. Βρέθηκε τελικά το βράδυ του Σαββάτου (17.07.2021), στην ίδια περιοχή. Αφού αρχικά αρνήθηκε να παραδοθεί, τελικά ακολούθησε την αστυνομία. Το πρωί της Κυριακής, ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη και ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι τσακώνονταν συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι έγινε και το μοιραίο πρωινό, όταν ο 30χρονος έβγαλε το αυτοκίνητο από το δρόμο, το έριξε σε μια πλαγιά κοντά σε θάλασσα και στη συνέχεια έσπρωξε δυο φορές την άτυχη γυναίκα από τα βράχια, ρίχνοντάς την τελικά στη θάλασσα. 

Δημήτρης Βέργος: Σάλος στο twitter για τον δολοφόνο
 

https://twitter.com/GeorghyZhukov/status/1416661141036703746https://twitter.com/akrokentrwos_2/status/1416692682110418949?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1416692682110418949%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.i-diakopes.gr%2Feidiseis-live%2Fdimitris-vergos-aftos-einai-o-dolofonos-tis-26chronis-garyfallias-sti-folegandro-to-profil-tou-sto-facebook%2Fhttps://twitter.com/Harhalas/status/1416668524920156167

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...