Κοινωνία

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός – μαστροπός είχε συλληφθεί για υπηρεσίες μπράβου

Γνωστός στο… τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας φαίνεται ότι είναι ο αστυνομικός – μαστροπός, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε, βίαζε και εξέδιδε συστηματικά και παρά τη θέλησή της την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Όσο περνούν οι μέρες και συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το αμαρτωλό παρελθόν του και τη δράση του εν λόγω αστυνομικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Alpha, τον Οκτώβριο του 2016 ο αστυνομικός συνελήφθη μαζί με μια ομάδα άλλων πέντε αστυνομικών διότι είχε προσληφθεί από παράγοντες ομάδας της Θεσσαλονίκης για να συνοδεύουν ως «φουσκωτοί» παίκτες, ομάδες και παράγοντες σε διάφορα σημεία στα οποία πήγαιναν.

Μετά την καταγγελία που έγινε τότε συνελήφθησαν και οι έξι, αλλά φαίνεται ότι επειδή θεωρήθηκε ως δεύτερη εργασία, παραβλέποντας όμως ο κανονισμός της αστυνομίας ότι εκεί δημιουργούνται περίεργες σχέσεις μέσα σε άλλους χώρους, επανήλθε πολύ γρήγορα για να τεθεί σε αργία πριν από λίγο καιρό, όταν απείλησε συνάδερφό του ότι θα του φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι για προσωπικές τους διαφορές.

Αυτός είναι ο αστυνομικός-μαστροπός

Όπλα, στρατιωτικές εξαρτύσεις, χλιδή και… φιλοσοφικά αποφθέγματα συναντά κανείς στο προφίλ του αστυνομικού που κατηγορείται πως κρατούσε δια της βίας μία 19χονη κοπέλα στο σπίτι του, την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Αυτό είναι το προφίλ του άνδρα από την Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται με τον μισό Ποινικό Κώδικα, για τη δράση του που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο λόγω του δράματος που ζούσε η 19χρονη κοπέλα η οποία κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χθες συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, το οποίο είχε εμπλοκή στο κύκλωμα, με την άτυχη γυναίκα να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς συγκεκριμένα στοιχεία και για την ύπαρξη και άλλων προσώπων.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε πως ο κατηγορούμενος δημιούργησε προφίλ σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου και εξώθησε τη 19χρονη στην πορνεία, απειλώντας τη ότι θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένειά της. Ο αστυνομικος έκλεινε ραντεβού και στη συνέχεια της αποσπούσε τα χρήματα που είχε ο ίδιος συμφωνήσει.

Οι ξυλοδαρμοί και τα ναρκωτικά ήταν καθημερινότητα μέχρι τη στιγμή που η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την υπάλληλο μιας καφετέριας που έπαιρνε καφέ καθημερινά. Η υπάλληλος, συνόδευσε την κοπέλα μέχρι την αστυνομία και έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καριέρα ως… ράπερ

Με το… καλλιτεχνικό όνομα «Ασυμβίβαστος», ο αστυνομικός είχε κάνει ντουέτο στο τραγούδι «Το δώρο του Άη Βασίλη» το 2012.

Σε αυτό εμφανίζεται να αναζητά το άλλο του μισό στο Facebook κάνοντας ευχή στον Άγιο Βασίλη. Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε με φόντο τα Χριστούγεννα.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ