Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ηλιούπολη: Στο δρόμο για τη φυλακή ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο πατέρας της 19χρονης που κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και ο αστυνομικός που φέρεται να την εξέδιδε.

Τον δρόμο για την φυλακή, μετά την απολογία τους στην 16η Τακτική Ανακρίτρια, παίρνουν ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη και ο αστυνομικός που έκαναν τη ζωή της κόλαση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα η 19χρονη είχε καταγγείλει την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της από τους δύο άνδρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να αρνούνται το βαρύτατο κατηγορητήριο που τους αποδίδεται. Ωστόσο, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη της δικαστικής λειτουργού και του Εισαγγελέα.

Συνελήφθη και τρίτο άτομο στην υπόθεση της 19χρονης

Σε ακόμα μια σύλληψη, την τρίτη κατά σειρά, προχώρησε η αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση της κακοποίησης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη από τον αστυνομικό.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια του από 11-07-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορούσε στη σύλληψη αστυνομικού και ιδιώτη, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της ημεδαπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ