Κοινωνία

Βόλος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πορνογραφία σε φροντιστή ομάδας

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πορνογραφία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών ηλικίας από 14 ετών μέχρι 17 ετών άσκησε η Εισαγγελία Βόλου κατά του 30χρονου πρώην φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου, ο οποίος φέρεται να έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και ακατάλληλες προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην φροντιστής κλήθηκε σε απολογία την Πέμπτη (15/07), καθώς η δικογραφία της υπόθεσης, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή.

Σε αυτήν, σύμφωνα με το taxydromos.gr, περιλαμβάνονται καταγγελίες τόσο από ανήλικους, όσο και από τους γονείς τους. Τα φερόμενα ως θύματα μάλιστα, όχι μόνο δεν είναι μέλη της ίδιας ακαδημίας, αλλά κάποια δεν είναι καν αθλητές.

Σύμφωνα επίσης με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 30χρονος με τα διεστραμμένα σεξουαλικά ένστικτα φέρεται να συναντήθηκε διά ζώσης με έναν από τους ανήλικους, χωρίς ωστόσο να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ακόμα και όταν οι ανήλικοι αγνοούσαν τα αποκρουστικά μηνύματα και καλέσματά του, εκείνος συνέχισε να τους «βομβαρδίζει» και μετά το κλείσιμο της ακαδημίας λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού, τον περασμένο Οκτώβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται επίσης ότι απολύθηκε τον Ιανουάριο μετά την αποκάλυψη των ειδεχθών πράξεών του, όταν ο πατέρας ενός 14χρονου αθλητή προχώρησε σε καταγγελία, ευελπιστώντας να ακολουθήσουν το παράδειγμά του κι άλλοι γονείς.

«Συνήθως ο πρώην φροντιστής τα έστελνε απογεύματα. Ήταν αρκετά τα μηνύματα. Ο γιος μου δεν απαντούσε και τον απέρριπτε. Εκείνος συνέχιζε ακάθεκτος», είχε αποκαλύψει στον «Ταχυδρόμο».

Μετά τις καταγγελίες, οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τους ανήλικους με την παρουσία παιδοψυχολόγου ώστε να μην προκληθούν άλλα τραύματα στις ευαίσθητες παιδικές ψυχές τους, ενώ επίμαχο φωτογραφικό υλικό συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί εναντίον του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών ηλικίας από 14 ετών μέχρι 17 ετών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ