Κοινωνία

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος ιερέας για τον βιασμό

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, βιασμό και ασέλγεια κατά συρροή. Την απόφαση έλαβαν λίγο πριν τις 12.00 η Ανακρίτρια και η αρμόδια Εισαγγελέας Αγρινίου μετά την απολογία του κληρικού που έγινε δια υπομνήματος.

Ο ιερέας επέλεξε να μην τεθεί ενώπιος ενωπίω με την Ανακρίτρια αλλά να απολογηθεί εγγράφως αφού προηγουμένως απορρίφθηκε από το Δικαστικό Συμβούλιο το αίτημα ακύρωσης της προδικασίας που κατέθεσε χθες (28-06-2021) ο συνήγορος υπεράσπισης του.

Σημειώνεται λοιπόν σήμερα, Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, η σημαντική αυτή εξέλιξη στην υπόθεση που σόκαρε όχι μόνο το Αγρίνιο αλλά το πανελλήνιο όταν έγινε γνωστή την περασμένη Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κληρικός αρνείται τις κατηγορίες ωστόσο οι αρμόδιοι έκριναν ότι συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης του μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Θα πάρει το δρόμο για σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας για μια υπόθεση που δρομολογήθηκε μετά τις αποκαλύψεις 27χρονης για τη σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη από τον ιερέα όταν ήταν 12 ετών ενώ το βιασμό της από τον ίδιο κατήγγειλε και η 22χρονη αδερφή της.

Και σήμερα μάλιστα στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου , όπως και χθες, συγκεντρώθηκαν νεαρές γυναίκες που επιφύλαξαν αποδοκιμασίες και συνθήματα για τον ιερέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...