Κοινωνία

Λάρισα: Σε κεραμοσκεπή βρέθηκε νεκρή η 76χρονη δασκάλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η άτυχη συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρή στην κεραμοσκεπή διώροφης κατοικίας, ακριβώς δίπλα από το σπίτι της. Λόγω της ζέστης προκλήθηκε δυσοσμία με αποτέλεσμα μία γειτόνισσα -αναζητώντας την αιτία- να ανεβεί στην κεραμοσκεπή, όπου και εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας «σφηνωμένο» στην άκρη της σκεπής. Χρειάστηκε παρέμβαση πυροσβεστών της ΕΜΑΚ για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα μέσω διπλανής κατοικίας, αποξηλώνοντας ακόμη και κεραμίδια της σκεπής.

Υπενθυμίζεται πώς η άτυχη 76χρονη έφυγε από τι σπίτι στης στις 8:30 το πρωί της 1ης Ιουνίου φορώντας πυτζάμες, ενώ λόγω της κατάστασης της υγείας της -έπασχε από άνοια- η οικογένειά της είχε απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η άνοια σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ίσως να είναι ο λόγος που η 76χρονη φαίνεται να μπέρδεψε την είσοδο του σπιτιού της με την είσοδο του διπλανού σπιτιού. Έτσι ανέβηκε στον δεύτερο όροφο και από εκεί βρέθηκε στην κεραμοσκεπή, για να εγκλωβιστεί τελικά σε μια άκρη της και να εντοπιστεί χθες σε προχωρημένη σήψη.

Μετά τον απεγκλωβισμό της, ο σύζυγός της Λάμπρος Σιώζος, μιλώντας στην «Ε» βρήκε το κουράγιο να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνέδραμαν αυτές τις ημέρες συμμετέχοντας στις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

maxhtika-kogreso
Κόσμος 0

Ολική ανατροπή! Νέα έκθεση του Κογκρέσου αποκαλύπτει πόσα μαχητικά έχασε η Ινδία και πόσα το Πακιστάν κατά την διάρκεια του πολέμου τον Μάιο

Ολική ανατροπή στα όσα πιστεύαμε για τις απώλειες μαχητικών της Ινδίας και του Πακιστάν από τον πόλεμο του φετινού Μαΐου