Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γλυκά Νερά: Κατερινόπουλος - Αποκαλύψεις για το μυστικό ταξίδι στη Σούδα

Ένα ταξίδι στη Σούδα τις πρώτες δυο εβδομάδες του Απρίλη, το κινητό του πιλότου που δεν «παγιδεύτηκε» και η αναπαράσταση που ακόμα δεν έχει γίνει έρχονται να προσθέσουν ερωτήματα κι όχι απαντήσεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της.

Ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας, Αθανάσιος Κατερινόπουλος – ο πρώτος άνθρωπος που είχε μιλήσει για δολοφονία και όχι ληστεία μετά φόνου – προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για το περίφημο ταξίδι του ενός από τους δύο – του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ή της Καρολάιν – στη Σούδα στις αρχές Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύπτοντας ένα στοιχείο που θα μπορούσε να δώσει επιπλέον οπτική στις έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν, είπε πως, ο ίδιος έγινε δέκτης της πληροφορίας ότι, «κάποιος από το ζευγάρι πήγε μαζί με κάποιον άλλον του άλλου φύλου στην Κρήτη για να νοικιάσει ένα σπίτι». 

Το εν λόγω ταξίδι έγινε 10 ή 12 Απριλίου, περίοδο που περίοδο που δεν μπορούσε να ταξιδέψει κανείς λόγω καραντίνας.

«Το πρόσωπο που πήγε εκεί ήταν ταραγμένο και τελικά δεν νοικιάστηκε το σπίτι», είπε ο Αθ. Κατερινόπουλος, επικαλούμενος την περιγραφή του ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος αναγνώρισε τον Μπάμπη ή την Καρολάιν, μετά τη δολοφονία.

«Αυτή η πληροφορία που έφτασε σε μένα, μπορεί να έφτασε και στην ΕΛΑΣ. Εκτιμώ ότι όπως την έδωσε σε μένα, την έδωσε και στις Αρχές», συμπλήρωσε χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος από τους δύο βρέθηκε στην Κρήτη. «Το πρόσωπο αυτό έχει πρόσωπο, τηλέφωνο,messenger», ανέφερε για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και σχολίασε πως «η ανάκριση είναι μυστική κι αν έχει πάει, καλώς έκανε και δεν ακούστηκε».

Αν και ο κ. Κατερινόπουλος απέφυγε να κατονομάσει ποιος από τους δύο ταξίδεψε στη Σούδα, δημοσίευμα της εφημερίδας On Time από αυτή την εβδομάδα ανέφερε ότι ήταν η Καρολάιν με ένα φίλο του Μπάμπη που μετέβησαν στην Κρήτη.

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία, απάντησε πως «κι ένας πρωτοετής δεν θα δεχτεί ότι έγινε εν βρασμώ. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει» και διερωτήθηκε  «δεν θα πρέπει να ψαχτούν;».

«Το κίνητρο που εμφανίζει, εγώ δεν το πιστεύω», ξεκαθάρισε, εξηγώντας πως «η υπόθεση έχει φύγει από την Αστυνομία, είναι πια στην ανάκριση». 

 

Πώς η σκηνοθεσία της δολοφονίας «εξαφάνισε» στοιχεία για το κίνητρο 

 

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τη συζυγοκτονία και το πιθανό κίνητρό της συνεχίζονται, ενώ ο πιλότος και η υπερασπιστική γραμμή του προσπαθούν να «θολώσουν» τα νερά κάνοντας λόγο για μη προμελετημένο έγκλημα και πως η σκηνοθεσία έγινε για να μη μείνει ορφανή και από πατέρα η μικρή Λυδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αγκάθι» αποτελεί το κινητό του δράστη καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, δεν  είχε τεθεί υπό παρακολούθηση το κινητό τηλέφωνο του συζυγοκτόνου για το χρονικό διάστημα των 37 ημερών που έπαιζε θέατρο προσπαθώντας να πείσει τις αστυνομικές αρχές ότι «ληστές» εισέβαλαν στη μεζονέτα και ο «αρχηγός» δολοφόνησε την Καρολάιν. Άρα, δεν υπάρχει σαφής εικόνα με ποιους επικοινωνούσε και τι έλεγε, στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν «φως» στο κίνητρο του στυγερού εγκλήματος.

Τώρα πια επιχειρείται να αντληθούν αυτά τα στοιχεία από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων και ορισμένων καταγραφών. Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η κατάθεση της συμβούλου, στην οποία είχε απευθυνθεί το ζευγάρι, έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ότι ο ίδιος ο πιλότος είχε προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί της, προκειμένου να την συναντήσει και να διαπιστώσει πόσο μπορεί να βοηθήσει την ΕΛ.ΑΣ. στην έρευνά της. 

 

Στις Μυστικές Υπηρεσίες Αγγλίας ο πατέρας της Καρολάιν 

 


Σύμφωνα με τον γνωστό γεωπολιτικό και στρατιωτικό αναλυτή Θανάση Δρούγο, ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν υπηρετούσε στις Μυστικές Υπηρεσίες της Μεγάλης Βρετανίας. Επίσης μυστήριος είναι και ο ρόλος του ελικοπτέρου με το οποίο πετούσε ο κατ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών.
 

https://www.youtube.com/watch?v=x5lbvGd-uHM

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ