Κοινωνία

Πάτρα: Αγώνα δίνουν οι γιατροί να σώσουν 49χρονο με σφαίρα στο πρόσωπο

Αγωνία για τη ζωή ενός 49χρονου που όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα αυτοπυροβολήθηκε το πρωί, κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Η σφαίρα σύμφωνα με το tempo24 , τον χτύπησε στο κεφάλι (μάγουλο) και λίγο πριν τις 12.00 μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα έγιναν νωρίτερα στην περιοχή Βελβίτσι. Ο 49χρονος κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος και πολύ γρήγορα σήμανε συναγερμός. Επί τόπου βρέθηκε πολύ γρήγορα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...