Κοινωνία

Χίος: Ξεκινά η επισκευή του κτιρίου που λειτουργεί το Πρωτοδικείο

Όπως έγινε γνωστό από τη Χίο η ανάδοχη εταιρία έχει προθεσμία 150 ημερολογιακών ημερών για να ολοκληρώσει τις άμεσες εργασίες επισκευής των όψεων και υγρομόνωσης στο δώμα του κτηρίου.

Την ίδια ώρα έχει ήδη εγκαταστήσει τον εξοπλισμό της η ανάδοχος εταιρεία που έχει αναλάβει την ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στο νησί και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ικανοποιημένος ο Μηταράκης

Ο βουλευτής Χίου και Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, δεδομένων των παραπάνω δήλωσε:

«Άλλο ένα σημαντικό έργο για το νησί μας ξεκινά. Εντός των επόμενων πέντε μηνών, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επισκευής του κτηρίου του Πρωτοδικείου Χίου και θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές που έχει προκαλέσει ο χρόνος. Ταυτόχρονα, προχωρά η κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου, έτσι ώστε ο νομικός κόσμος του νησιού να αποκτήσει σύντομα νέα στέγη. Η Χίος μας αλλάζει καθημερινά όψη!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...