Κοινωνία

Πύργος: 25χρονος τραυμάτισε την 24χρονη σύζυγό του

Ένας 25χρονος στον Πύργο επιτέθηκε και τραυμάτισε την 24χρονη σύζυγό του στο κεφάλι. Η μητέρα του δράστη παρενέβη ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην περιοχή του Πύργου αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του και χρειάστηκε η επέμβαση της μητέρας του ώστε να σωθεί.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια καυγά στο σπίτι, αναφέρει το partrisnew.gr, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 25χρονος δράστης χτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι.

Βλέποντας τα όσα γίνονταν, η μητέρα του επενέβη στον καυγά και απομάκρυνε το λίγων μηνών βρέφος του ζευγαριού, που ήταν στο ίδιο δωμάτιο, αλλά και τη σύζυγο του γιου της.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κλήθηκαν στο σημείο και είδαν τη γυναίκα αιμόφυρτη. Το τραύμα της είχε προκληθεί, κατά τις πληροφορίες, από κάποιο αμβλύ όργανο.

Η 24χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...