Κοινωνία

Πιερία: Συνελήφθη Κοσοβάρος που αφαίρεσε 127.000 ευρώ από ATM

Στα χέρια της αστυνομίας στην Πιερία έπεσε ένας 34 υπήκοος Κοσόβου. Μαζί με ασύλληπτο συνεργό του αφαίρεσαν 127.400 ευρώ από ΑΤΜ της περιοχής.

Έπειτα από έρευνα για την εξιχνίαση της διάρρηξης του ATM στην Πιερία τα ξημερώματα της 5ης Ιουνίου 2021, οι αρχές συνέλαβαν τον 34χρονο Κοσοβάρο και ταυτοποίησαν τα στοιχεία 37χρονου συνεργού του. Ωστόσο τα χρήματα δεν εντοπίστηκαν.

 

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (11.06.2021) εντοπίστηκε από αστυνομικούς, ο 34χρονος σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, οκτώ κινητά τηλέφωνα, επτά κάρτες sim, πέντε φορτιστές κινητών τηλεφώνων, τρεις σκούφοι, τρία ζευγάρια αθλητικά παπούτσια, δύο ζευγάρια γάντια εργασίας, τρία κλειδιά αυτοκινήτων και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

 

Πιερία: Τα διαρρηκτικά σύνεργα και εργαλεία  

Επίσης, κατασχέθηκαν τρία οχήματα που χρησιμοποιούσαν και εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς, όπου από το εσωτερικό τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος εξειδικευμένων διαρρηκτικών εργαλείων, (ηλεκτρικός και υδραυλικός διαστολέας μετάλλων, ηλεκτρικό ψαλίδι κοπής μετάλλων, μεταλλικές ράβδοι και λοστοί, σφυριά, κατσαβίδια κ.α.) ένα σπρέι πιπεριού, πέντε φορητοί πομποδέκτες, τέσσερα ζευγάρια γάντια και διάφορα έγγραφα.

 

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ