Κοινωνία

Απίστευτο: Φύλαγαν τα κλοπιμαία τους στις τουαλέτες του Λαϊκού Νοσοκομείου

Η απίστευτη κρυψώνα που είχαν άγνωστοι για να φυλάνε το κλοπιμαία τους στις τουαλέτες του Λαϊκού Νοσοκομείου ανακαλύφθηκε τυχαία κατά τη διάρκεια εργασιών.  

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το Mega, συνεργείο πήγε να επισκευάσει έναν τοίχο στις τουαλέτες του νοσοκομείου και όταν άρχισαν να κουνάνε την ψευδοροφή, έπεσαν από εκεί… 18 πορτοφόλια.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα 18 πορτοφόλια ανήκαν σε νοσηλευόμενους ή επισκέπτες του νοσοκομείου, και περιείχαν έγγραφα χωρίς όμως να έχουν μέσα χρήματα. Εικάζεται ότι οι δράστες τα έκρυβαν εκεί, με σκοπό να αποφύγουν τον εντοπισμό τους σε ενδεχόμενο έλεγχο, ειδικά αν υπήρχε αναστάτωση αμέσως μόλις είχε αποκαλυφθεί η κλοπή.

Εξετάζεται, μάλιστα, αν οι δράστες έφευγαν μέσω ενός παραθύρου για να μην γίνουν αντιληπτοί.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ ετησίως κάθε μεγάλο νοσοκομείο της χώρας καταγράφει 20-30 κλοπές ενώ υπάρχουν και 2-3 περιπτώσεις συλλήψεων Ελλήνων ή ατόμων βουλγαρικής καταγωγής μετά από έρευνες αστυνομίας ή όταν ακινητοποιούνται από υπαλλήλους.

Για το περιστατικό πάντως των 18 πορτοφολιών γίνεται έρευνα από τις κεντρικές υπηρεσίες της αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...