Κοινωνία

Θήβα: Ανταλλαγή πυροβολισμών σε καταυλισμό Ρομά με 5 τραυματίες

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε, την Πέμπτη (10/06), στον καταυλισμό Ρομά, στο Πυρί Βοιωτίας, κοντά στη Θήβα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων και τη σύλληψη τριών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του lamiareport.gr, πέντε άνθρωποι -εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι- τραυματίσθηκαν ελαφρά από κυνηγετικό όπλο και διακομίσθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο.

Ακόμα, η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στον καταυλισμό Ρομά και εντόπισε και συνέλαβε τρία άτομα, ηλικίας 17, 30 και 58 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι πέντε άνθρωποι για συμμετοχή στο περιστατικό.

Έτσι, εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και εκείνοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για την απολογία τους στον Ανακριτή Θηβών, καθώς η πράξη τους έχει κακουργηματικό χαρακτήρα.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...