Κοινωνία

64χρονη στην Θήβα ενημερώθηκε πως είναι θετική στον κορονοϊό χωρίς... να κάνει τεστ!

Χτύπησε το τηλέφωνο και την ενημέρωσαν πως ήταν θετική στον κορονοϊό. Ζήτησαν μάλιστα από τη γυναίκα να μείνει σε καραντίνα εκείνη και ο άντρας της για 14 ημέρες. Με την πανδημία να μην έχει αφήσει τον πλανήτη, το παραπάνω γεγονός θα ήταν απλά ακόμη ένα κρούσμα. Το θέμα είναι πως η 64χρονη από τη Λαμία, δεν είχε κάνει τεστ για την Covid-19.

Το βράδυ της Πέμπτης, η γυναίκα δέχτηκε τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους του νομού Βοιωτίας να ενημερωθεί ότι το τεστ που έκανε στο Νοσοκομείο της Θήβας, αλλά εκείνη δεν είχε περάσει ούτε έξω από το νοσοκομείο! Σαστισμένη η γυναίκα εξηγούσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ τεστ στη Θήβα, ωστόσο οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με την ενημέρωση των κρουσμάτων στη Βοιωτία, ήταν κατηγορηματικοί ότι το ΑΜΚΑ της και το τηλέφωνο της ήταν κανονικά καταχωρισμένο μαζί με το θετικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η οικογένεια ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία και την Πολιτική Προστασία στη Φθιώτιδα και το θέμα ήδη έφτασε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κεντρικό επίπεδο.

Αυτό που φαίνεται να έχει επαληθευτεί, είναι ένα χειρόγραφο έγγραφο όπου έχει καταγραφεί το ΑΜΚΑ της 64χρονης γυναίκας. Το επόμενο βήμα είναι να εξεταστεί πως βρέθηκε στα χέρια αυτών που έκαναν το τεστ αλλά και ποιος το έγραψε. Να σημειωθεί πως το όνομά της υπάρχει στην τελευταία λίστα με τα κρούσματα της Θήβας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...