Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Σε αστυνομικό κλοιό το ΑΠΘ για τα κορονο- πάρτι

Ομάδα περίπου 20 ατόμων συγκεντρώθηκαν στο ΑΠΘ, στην Θεσσαλονίκη ΑΠΘ και βρίσκονται μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου, μπροστά στην είσοδο που βρίσκεται απέναντι από το νοσοκομείο “Γεννηματάς”.

Διαμαρτύρονται για την έντονη αστυνομική παρουσία και φέρεται να ανήκουν στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο. Πληροφορίες από τοπικά Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως επιχείρησαν να περάσουν από την είσοδο της παλιάς φιλοσοφικής για να μπουν στο ΑΠΘ, ωστόσο, αστυνομικοί δεν τους επέτρεψαν και έτσι επικράτησε μικροένταση. Αν και αρχικά υπήρχε η πρόθεση τα άτομα να προσαχθούν για να ελέγχουν, αυτό τελικώς δεν έγινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν επιτρέπουν σε κανέναν, αν δεν μπορεί να δικαιολογήσει την παρουσία του να εισέλθει στους χώρους του Πανεπιστημίου, καθώς ο… φόβος νέων κορονοπάρτι καραδοκεί.

https://youtu.be/wQB0hPonbbI

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...