Κοινωνία

Δολοφονία Μπερδέση: «Υπάρχει άγχος στις φυλακές μήπως μιλήσει κάποιος»

Στους αστυνομικούς κατέθεσε η σύντροφος του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση που δολοφονήθηκε στη Βάρη όλα όσα ήξερε για τη ζωή του αγαπημένου της αλλά και για το αν γνώριζε εάν δεχόταν απειλές.

Η κοπέλα που είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το μόνο που κατάφερε να πει είναι ότι πράγματι κλήθηκε από την αστυνομία το Σάββατο και έδωσε κατάθεση.

Η Ελισσάβετ προσπάθησε να βοηθήσει τις έρευνες δίνοντας όσα περισσότερα στοιχεία γνωρίζει γύρω από τις τελευταίες επαφές του πυγμάχου, αν φοβόταν κάτι, αν τις είχε εκμυστηρευτεί κάποιον προβληματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τις επόμενες μέρες, θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις της μητέρας και του αδερφού του πυγμάχου.

Κάθε πληροφορία αυτή τη στιγμή για την αστυνομία είναι ένα ακόμη κομμάτι του παζλ. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που μέσα στις φυλακές μετά την εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση υπάρχει αναστάτωση.

Όπως αποκάλυψε κρατούμενος του Κορυδαλλού στο Star, όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη μαφιόζικη δολοφονία φοβούνται μήπως δοθεί εντολή για να κλείσει και το δικό τους στόμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει ένα άγχος στις φυλακές μετά τις εκτελέσεις. Μήπως μιλήσει κάποιος, μήπως κάποιος από αυτούς είναι μπλεγμένος, γιατί σίγουρα κάποιος είναι μπλεγμένος από τις φυλακές. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, ειδικά στον Κορυδαλλό. Υπάρχουν αρκετοί μέσα στις φυλακές, έχουν χρήμα, είναι βαρυποινίτες και προσπαθούν να κρατήσουν τη νύχτα έξω και δίνουν κάποιες εντολές από μέσα εντολές.

Οι μέσα πάντα κοιτάνε να φάνε τους έξω, ειδικά αν έχουν κάποιο δικαστήριο, ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν μαγαζιά της νύχτας που είναι μπλεγμένοι και οι από μέσα παίρνουν χρηματικά ποσοστά και οι έξω θέλουν να φύγουν, πάντα κοιτάνε πώς θα τους ξεκάνουν. Δεν μπορείς να φύγεις έτσι εύκολα, γιατί πολύ απλά δεν σε αφήνουν επειδή γνωρίζεις».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...