Κοινωνία

Κορινθία: Σύλληψη 55χρονου για καλλιέργεια ναρκωτικών

Μοίρασε στα δυο την... χασισοφυτεία με τα μεγάλων διαστάσεων δενδρύλλια που καλλιεργούσε στο Βραχάτι Κορινθίας ένας 55χρονος Έλληνας, ωστόσο οι αστυνομικοί του τμήματος Βέλου- Βόχας που τον εντόπισαν και του φόρεσαν «βραχιόλια» είχαν λεπτομερείς πληροφορίες.

Έτσι, έκαναν ταυτόχρονες έρευνες τόσο στην κατοικία του 55χρονου, όσο και στο αγρόκτημά του, όπου ανακάλυψαν συνολικά 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,40 μέτρων, ενώ κατέσχεσαν και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 20 γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Μίνι χασισοφυτεία και στη Ρόδο

Αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα σε χωριό της Ρόδου έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών το απόγευμα της Τετάρτης και διαπίστωσαν ότι στην αυλή του καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 75 εκατοστών.

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ