Βασιλακόπουλος
Κοινωνία

Βασιλακόπουλος: Μην ακούτε τους τρελαμένους, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές

Η λύση είναι μια, είναι μονόδρομος, είναι ο εμβολιασμός, τόνισε ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

Όσον αφορά την περίπτωση της αναισθησιολόγου στην Θεσσαλονίκη που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και επιμένει πως δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, ο καθηγητής δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Δυστυχώς υπάρχει κι ένα πολύ μικρό ποσοστό συναδέλφων μου, οι οποίοι ουσιαστικά αρνούνται την πραγματικότητα» είπε ενώ μεταξύ άλλων προέτρεψε τον κόσμο να μην ακούει τους, όπως τους χαρακτήρισε, τρελαμένουςψεκασμένους αντιεμβολιαστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Παραταύτα, θα ήθελα να παρακαλέσω τους συμπολίτες μας να βλέπουν την μεγάλη εικόνα. Η μεγάλη εικόνα είναι ό,τι περίπου το 85% των γιατρών έχουν εμβολιαστεί» συνέχισε τονίζοντας ξανά πως οι γιατροί-αρνητές του εμβολίου είναι μειοψηφία.

Όσον αφορά την πορεία των εμβολιασμών στην χώρα ο καθηγητής εξέφρασε την γνώμη πως το κράτος έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα προγράμματα εμβολιασμού πανευρωπαικά και αυτό αναγνωρίζεται από τους Ευρωπαίους επιστήμονες.

«Εάν εμείς δεν εκμεταλλευτούμε αυτήν την δυνατότητα που μας δίνει το κράτος, θα είμαστε και σαν λαός άξιοι της μοίρας μας», είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές