Κοινωνία

Ραφήνα: Απόπειρα απαγωγής 12χρονης - Άγνωστος την ακολουθούσε στο σπίτι της

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από την απόπειρα απαγωγής μίας 12χρονης στην περιοχή της Ραφήνας πριν από λίγες ημέρες.

Το protothema.gr αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τη δικογραφία της υπόθεσης που χειρίστηκε η υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής αλλά και τα όσα κατέθεσε η ανήλικη που γλίτωσε τελευταία στιγμή από τον άνδρα ο οποίος επιχείρησε να την απαγάγει!

Όλα ξεκίνησαν όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό της Ασφάλειας στις 23:15 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Σύμφωνα με την κοπέλα, «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα!».

Έντρομη η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της και ανέφερε τα όσα έγιναν στα συγγενικά της πρόσωπα, ενώ γείτονες την είχαν ακούσει να φωνάζει για βοήθεια. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, στην οποία δόθηκε περιγραφή του οχήματος του άνδρα, ο οποίος είχε προσεγγίσει την ανήλικη. Περιπολικό της Άμεσης Δράσης, γύρω στις 12:10, ενώ είχε λάβει σήμα για την απόπειρα απαγωγής, κατάφερε να εντοπίσει το λευκό αυτοκίνητο στην περιοχή της Παλλήνης και συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος πλέον είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος είναι 46 ετών και έχει απασχολήσει τις Αρχές για απάτες στην περιοχή καθώς παρουσιαζόταν ως λογιστής. Επίσης, ερευνάται αν έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του. Σημειώνεται πως στο όχημα του κατηγορούμενου βρέθηκαν υπνωτικά χάπια τα οποία κάνεις δεν μπορεί να ξέρει εάν θα προσπαθούσε να τα δώσει στην ανήλικη σε περίπτωση που εκείνη έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ