Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μυτιλήνη: Νεκρή 63χρονη μετά από θρόμβωση

Έχασε τη μάχη η 63χρονη που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

https://www.youtube.com/watch?v=fAVxOcAvkWs

Η άτυχη γυναίκα από τη Μυτιλήνη νοσηλευόταν στο Βοστανειο εδώ και περίπου ένα μήνα καθώς υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το μόνο επεισόδιο στη χώρα μας που αποδίδεται επισήμως στον εμβολιασμό και έχει αναφερθεί και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων μέσω του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου και της Εθνικής Επιτροπή Εμβολιασμών.

Εξάλλου χθες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης χθες της προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρίας Θεοδωρίδου και του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους, έγινε αναφορά στην εξέταση τεσσάρων περιστατικών θρομβώσεων έπειτα από χορήγηση εμβολίου της AstraZeneca με το οποίο αξίζει να αναφέρουμε πως έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα περισσότεροι από 740.000 πολίτες. Η μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή του θανατηφόρου περιστατικού της Μυτιλήνης.

https://www.youtube.com/watch?v=53i13ror3xM

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ