Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αποφασίστηκε η τροποποίηση του εμβολιαστικού σχήματος

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, ανέφερε πως όσοι έχουν νοσήσει από κορονοϊό θα κάνουν μία δόση του εμβολίου 6 με 12 μήνες μετά τη νόσηση.

«Αποφασίστηκε από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών η τροποποίηση του εμβολιαστικού σχήματος, η οποία θα περιλαμβάνει μία δόση εμβολίου. Είναι ικανή ως προστασία και έχει τον χαρακτήρα της επαναλληπτικής δόσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο χρόνος που αποφασίστηκε να γίνεται η δόση του εμβολίου είναι 6 με 12 μήνες μετά από τη στιγμή που νόσησε το άτομο. Σε αυτό το διάστημα το άτομο που έχει νοσήσει είναι προστατευμένο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Θεοδωρίδου στη σημερινή (24/5) ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πληροφοριακός πόλεμος Ελλάδος -Τουρκίας: Ελληνικός λογαριασμός δημοσίευσε ολόκληρο χάρτη του προεδρικού συγκροτήματος του Ερντογάν

Για λόγους εθνικής ασφαλείας δεν δημοσιεύουμε κανένα βίντεο των Τούρκων και κακώς ελληνικά ΜΜΕ προχώρησαν στην...