Κοινωνία

80 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης - Εντυπωσιακές εκδηλώσεις

Ο “επίλογος” των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στα Χανιά για τα 80 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης γράφτηκε το απόγευμα της Κυριακής (23/5) στο αεροδρόμιο του Μάλεμε, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η Τελετή Λήξης των εορταστικών εκδηλώσεων της 80ης Επετείου της Μάχη της Κρήτης στο αεροδρόμιο του Μάλεμε πραγματοποιήθηκε φυσικά με όλα τα ισχύοντα υγειονομικά περιοριστικά μέτρα. Η διέλευση στον χώρο του μνημείου ελεγχόταν στην είσοδο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σμήνος που εντυπωσιάζει με τις εντυπωσιακές του πτήσεις σε πολλά σημεία του πλανήτη,τίμησε και την επέτειο της μάχης της Κρήτης με μία πτήση επίδειξης. Μαζί τους και αεροσκάφη F-16 από την 115 Π.Μ.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

gallia-germania
Κόσμος 0

«Σκοτώθηκαν» Γάλλοι, Γερμανοί και Ισπανοί στο Παρίσι! Προ των πυλών θεαματική αποχώρηση της Dassault από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα μαχητικού 6ης γενιάς FCAS

Ποιος ο λόγος που η Dassault θα εγκαταλείψει το πρόγραμμα, αφήνοντας την Airbus ανήμπορη να αναπτύξει το δικό της...